ЛОХВИЦЬКА ГРОМАДА ДБАЄ ПРО ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

  • 1295

Останнім часом на відносно спокійній території нашої громади знайшли прихисток сотні переселенців.

Наразі у відділі соціального захисту населення та відділі ЦНАП виконавчого комітету Лохвицької міської ради,  що розташовані за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 19,  зареєстровано 834 внутрішньо переміщених особи, які віднедавна проживають на території міста Лохвиця та у селах старостинських округів.  

Війна перекреслила  звичне життя цих людей,  і родини з дітьми, без необхідних для життя речей, стали нашими тимчасовими земляками.

Та громада не залишає їх у скруті, на постійній основі допомагає кожному, хто потрапив у біду.  

Продукти харчування, медикаменти, дитяче харчування, засоби гігієни, підгузки, одяг та взуття для дітей і дорослих, а також інформація про місця можливого  поселення надаються переселенцям у Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб, який діє при Лохвицькому будинку культури, та Пункті гуманітарної допомоги при Лохвицькій дитячо-юнацькій спортивні школі (вул. Перемоги, 2, тел.: (05356) 3-14-63, 050-670-23-57).  На сьогодні гуманітарну допомогу отримали більше 300 родин.  

Шановні мешканці громади! Люди, які пережили стрес, часто дезорієнтовані, не знають, хто і чим може їм допомогти.

Звертаємося до вас з проханням! Ви бачите і знаєте всю інформацію в межах свого міста, села,  громади. Тож підказуйте, направляйте, діліться  нею з прибулими! Навіть така допомога дуже цінна для людей, які опинилися на новому місці.

Разом підтримаймо вимушених переселенців, поділімося з ними теплом наших сердець! Бо всі українці рідні люди! І хай все буде Україна!