Дякуємо всім, хто своїми стараннями наближає перемогу!

  • 1160

Лохвицька громада прийняла більше 1500 внутрішньо переміщених осіб. Міською радою забезпечено їхній облік, прийом документів, надаються консультації для отримання всіх необхідних державних виплат як для внутрішньо переміщених осіб, так і інших соціальних послуг. Триває безперебійний процес їхнього розселення, забезпечення речами першої потреби, одягом та ліками.

Завдяки гуманітарним вантажам  Українського Червоного Хреста на чолі з Ириною Плюскиною постійно надається  підтримка внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території населених пунктів Лохвицької громади. Щиро дякуємо за надійне партнерство! 

Щотижня Лохвицькою громадою організовуються та забезпечуються гуманітарні рейси як у постраждалі від військових дій райони, так і на передову для підтримки воїнів ЗСУ.

За час військових дій громадою та небайдужими волонтерами відправлено більше 100 тон гуманітарної допомоги у Сумську, Чернігівську, Київську та Харківську області.

Дякуємо нашим постійним партнерам із забезпечення відповідної гуманітарної допомоги ГО «Єдність нації» в особі її  керівника Михайла Яремчука та його дружини Мар’яни з м. Івано-Франківськ.

Також щиро дякуємо всім небайдужим жителям нашої громади, організаціям, які працюють на території нашої громади та активно беруть участь в допомозі, волонтерам, які возять гуманітарні вантажі, організовують доставку всього необхідного на передові позиції, приносять гуманітарну допомогу в центри, плетуть маскувальні сітки, які готують, перуть, будують укріплення, займаються розселенням та допомогою внутрішньо переміщеним особам – всі ви своїми стараннями наближаєте нашу перемогу!