Великоднє вітання

  • 399

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ! 

 ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

Сердечно вітаю вас  із найвеличнішим християнським  святом  – Воскресінням Христовим!

Вкотре відзначаємо це світле свято в складних умовах, адже у попередні роки в країні вирувала пандемія та діяли обмеження на масові зібрання людей. 

У 2022 році  Великдень припадає на 24 квітня. Ця дата для всіх українців є переломною: минає рівно два місяці від початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави.

За цей час наша багатостраждальна Україна стала символом свободи, центром Європи, де зараз  зосереджена боротьба добра зі вселенським злом.

Заради порятунку людей  Господь також пройшов через страждання, через шлях на Голгофу він досяг воскресіння, і це була перемога життя над смертю!

Нині Великдень як ніколи дає нам надію і віру, об’єднує весь наш багатомільйонний народ,  всіх українців у велику єдину родину, яку нікому не знищити і не подолати!

Ми зберемося  сім’ями у наших домівках. Найкращі з нас – наші  воїни- захисники зустрінуть Великдень у окопах і бліндажах на передовій.  Віримо – ангели-охоронці завжди поруч з ними! Помолимося, щоб Господь додав  сили, віри і стійкості кожному воїну, кожному з нас і нашій святій Україні!  Попросимо Божої допомоги у боротьбі зі злом.

Бог завжди з тими, хто захищає добро, хто захищає рідну землю!  З Божою допомогою Україна обов’язково переможе! Заради добра, справедливості і  майбутнього наших дітей! Христос Воскрес! Воістину воскрес!

З вірою в перемогу – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису