Шановні мешканці Лохвиччини!

  • 748

Тяжка звістка надійшла сьогодні у нашу громаду. Під Харковом під час ворожих обстрілів «Градами»  загинув військовослужбовець ЗСУ, наш земляк з села Токарі  ТИЩЕНКО Володимир Анатолійович.

Призваний до лав Збройних сил України 2 квітня 2022 року,  16 квітня Володимир зустрів на передовій своє 25-річчя…

Коротка і героїчна доля воїна, нашого захисника, який разом з побратимами боронив Україну, свою рідну землю і кожного з нас від окупантів, убивць,  котрі хочуть нав’язати ненависний українцям «русскій мір». Натомість війна, жорстока і нещадна, забирає молодий цвіт нашої нації.  

Завжди зібраним, щирим, відвертим з однолітками  і дорослими –  таким запам’ятають Володимира Тищенка односельці. У рідному селі він закінчив місцеву школу, потім навчався в ПТУ м. Заводське за фахом зварювальника. Строкову службу проходив  спочатку у навчальному центрі «Десна» Чернігівської області, потім у місті Одеса.

Повернувшись у рідне село Токарі,  Володимир був ініціатором багатьох хороших справ. Завжди на позитиві сам і заряджав ним оточуючих. Мав багато друзів. Любив вірші, пісню і танець. Любив людей і його любили всі.

Від гіркоти тяжкої втрати і невимовного болю разом з батьками, друзями та знайомими  Володі плачемо всією громадою! Спасибі татові і мамі, за те, що виховали мужнього сина! У тяжкий для України час він поклав своє молоде життя за нашу свободу, за те, щоб кожен українець був вільною людиною на своїй рідній землі.

Повік не буде прощення ворогам!

Окупанти сіють смерть, а наші захисники, такі як Володимир Тищенко, відстоюють майбутнє для своєї країни і її громадян!   

Слава Герою, воїну Збройних сил, який віддав  життя за мирне небо над Україною! Пам'ять про Володимира навіки буде в наших серцях! Герої не вмирають, вони продовжують боронити нас з небес! Перемога буде за нами! Слава Україні!