8 травня – День матері

  • 657

ШАНОВНІ МЕШКАНКИ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ЛЮБІ МАТУСІ!

Сьогодні Україна відзначає світле і красиве свято  – День матері. Материнство – дар Божий, вічне джерело людського буття, основа сім’ї, роду і народу.

Мама – найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Нелегка і відповідальна її праця – виростити своїх дітей здоровими, добрими й сильними у житті, гідними громадянами держави.

 Щира вдячність багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт.

Велика шана матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів – захисників рідної землі, своєї неньки України, які нині зі зброєю в руках боронять її від російських окупантів!

Багато українських матерів це свято зустрічають зі сльозами на очах, адже їхні сини і доньки вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама».  Вони героїчно загинули, виборюючи свободу для всього українського народу. Доземний уклін матерям полеглих воїнів-захисників! Ми пам’ятаємо: вони віддали своє життя за Україну, за її мирне небо, за кожного з нас!

Дорогі мами! Бажаю вам родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти приносять вам лише радість і втіху. Хай ніколи не заростає стежка до батьківського порогу, а ваші доньки і сини, де б вони не були, хай повертаються додому, щоб дарувати вам свою віддану любов. Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним!

Хай буде мир на нашій рідній землі! Хай все буде Україна!

      З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису