КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!

  • 502

Там, де лютує смерть, обов'язково поруч іде нове життя...

ГИРЯВОІСКОВЕЦЬКИЙ СТАРОСТАТ ТА ВСЯ ЛОХВИЦЬКА ГРОМАДА ВІТАЮТЬ МОЛОДЕ ПОДРУЖЖЯ АЛІНУ ТА ЄВГЕНІЯ ЗУБКІВ ІЗ НАРОДЖЕННЯМ СИНОЧКА!

Війна змусила цю молоду родину покинути рідне місто Чернігів разом з двома синами та мамою. Їм випало пережити і обстріли, і бомбардування, тижні життя в підвалах...

Доля привела їх як вимушено переміщених осіб до села Гиряві Ісківці на початку березня.

Тут, завдячуючи добрим людям та за сприяння Лохвицької міської ради, вони знайшли прихисток, комфортне житло, отримали необхідні для життя фінансову та гуманітарну допомогу.

Так судилося, що їх третій син народився в нашій Лохвицькій громаді. Щасливі мама з татусем привезли малюка до тимчасового житла в наш населений пункт, що став другою домівкою для їхньої родини на час війни.

Як годиться в українців, новонароджений та його матуся отримали подарунки та необхідні речі від Центру гуманітарної підтримки Лохвицької міської ради.

Ця радісна звістка про народження маленького українця стала добрим променем на тлі сучасних непростих подій, зігріла душі оптимізмом та надією на краще.

Віримо, що маленького козачка разом із сім'єю чекає щаслива доля у мирній квітучій Україні, в якій обов'язково все буде добре!

БАЖАЄМО МАЛЮКОВІ МИРУ ТА ДОБРОГО ЗДОРОВ'Я, ХАЙ РОСТЕ ЩАСЛИВИЙ НА РАДІСТЬ БАТЬКАМ ТА ВСІЙ УКРАЇНІ!