Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 905

Сьогодні, 17 травня, під головуванням міського голови, Віктора Івановича Радька, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалися 3 питання а саме:

  • про встановлення опіки/піклування над дітьми-сиротами, які прибули в Лохвицьку територіальну громаду з міста Слов'янськ Донецької області;
  • про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, яка перебуває на первинному обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради;
  • про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У засіданні комісії взяли участь представники служби у справах дітей, відділу освіти, соціального захисту населення, юридичного відділу виконавчого комітету Лохвицької міської ради, Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради, охорони здоров'я, правоохоронних органів та були запрошені кандидати в опікуни/піклувальники.

За результатами комісії прийняті відповідні рішення, надано доручення для виконання з метою захисту прав та законних інтересів дітей.