З ТУРБОТОЮ ПРО ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

  • 563

Лохвицька міська рада на постійній основі  опікується тимчасово переміщеними особами, зареєстрованими на території населених пунктів громади. Це люди, які приїхали з Харківської, Донецької та Луганської областей і навіть з багатостраждального міста Маріуполь.

У Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб, який діє при Лохвицькому будинку культури,  новоприбулі переселенці отримують необхідне забезпечення – продукти, засоби гігієни, миючі засоби, дитяче харчування, підгузки, корм для тварин.

Внутрішньо переміщені особи, які проживають на території громади більш тривалий період, отримують  багаторазову гуманітарну  допомогу відповідно до своїх потреб.

Наразі на Лохвиччині зареєстровано 1731 внутрішньо переміщена особа, 306 вимушених  переселенців нещодавно залишили нашу громаду, отримавши можливість повернутися до своїх домівок.

Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб діє за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 2, тел.: (05356) 3-14-63, 050-670-23-57, понеділок – п’ятниця, з 9:00 до 12:00 год.