ЗАБІГ ПРОТИ ВІЙНИ

  • 628
29 травня в Сосновому парку м. Лохвиця відбувся «Забіг проти війни», організатором якого виступив місцевий осередок ГО ВФСТ «Колос» за підтримки Лохвицької міської ради.
Цю спортивну подію було вирішено зробити благодійною, аби зібрати кошти на підтримку воїнів Збройних сил, які захищають Україну від ворога.
Забіг проведено на трьох дистанціях – 1,8 км (одне коло навколо Соснового парку) – для школярів та бігунів-початківців, 5 км та 10 км – для бігунів-аматорів та спортсменів.
У заході взяло участь більше 30 учасників. Найменшому бігуну, який разом з дідусем здолав майже 2-кілометрове коло навколо Соснового парку, було лише 5 років!
На дистанції в 10 км в забігу взяв участь Олег Мусіяка – неодноразовий переможець та призер легкоатлетичних змагань, переможець чемпіонату України. Він фінішував урочисто – з Прапором України, чим висловив підтримку ЗСУ від імені всіх учасників благодійного забігу.
Фінансовий результат цієї спортивної події – більше 6 тис. грн., зібраних учасниками та їх небайдужими вболівальниками. Кошти будуть перераховані на підтримку воїнів, які боронять нашу країну! Слава Україні! Слава ЗСУ!