З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

  • 303

Дорогі діти, шановні батьки!

Щиро вітаю вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!  Вони – наш сенс життя і наше щастя. Саме у дітях ми, дорослі, бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. І немає більшого щастя у світі, аніж дитячі посмішки!

Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо  гідних українців, які неодмінно стануть гордістю держави!

Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Бажаю нашим маленьким землякам, які разом з усією Україною нині проходять непрості для їх віку і сприйняття випробування,  міцного здоров'я, радості, сяючих посмішок, успіхів у житті. Вірю, скоро дитинство  наших хлопчиків і дівчаток знову стане безтурботним і щасливим!

Від щирого серця зичу любові, злагоди, взаєморозуміння, а найголовніше – мирного неба над головою всім українським родинам!

З повагою – Лохвицький міський голова  ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису