ЛОХВИЦЬКА ГРОМАДА ПІДТРИМУЄ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

  • 669

Працівниками виконавчого комітету Лохвицької міської ради були сформовані і відправлені у старостати громади продовольчі набори для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на території сільських населених пунктів.

Адже не всі переселенці, а на даний час на територіях старостинських округів їх зареєстровано 740 чоловік, мають змогу подолати відстань до м. Лохвиця для отримання допомоги у Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб.

До наборів увійшли: м’ясні, рибні та овочеві консерви, макаронні вироби, крупи та гігієнічні засоби, надані Товариством Червоного хреста України.  

Також у переліку продуктів – горох, наданий обласною радою у кількості 16 мішків, загальною масою 800 кг, для роздачі розфасований у пакунки по 1 кг. До продуктового набору – пральний порошок, розфасований по 1,7 кг, вантаж якого був попередньо наданий  Агентством у справах біженців в Україні.

Решту харчових продуктів, засоби гігієни та побутову хімію  відправлено у Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб для забезпечення потреб ВПО, які  зареєстровані і проживають на території м. Лохвиця. Станом на 17 червня це 1009 осіб.

Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб Лохвицької громади діє за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 2, тел.: (05356) 3-14-63, 050-670-23-57, понеділок – п’ятниця, з 9:00 до 12:00 год.