Шановні голови територіальних громад та підприємці Полтавської області!

  • 1235

  Запрошуємо представників мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП), які виробляють продукти харчування, взяти участь у Програмі USAID АГРО з розвитку локальних ринків збуту та забезпечення продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях.

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є п’ятирічним проектом, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл», глобальним постачальником послуг з консалтингу та міжнародного розвитку.

В умовах війни Програма USAID АГРО прагне максимально зберегти та відновити ринкові системи та сприяти максимальній участі ММСП у забезпеченні продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях.

В рамках Програми USAID АГРО передбачена безкоштовна консультативна підтримка ММСП, які виготовляють продукти харчування з доданою вартістю в Полтавській, Харківській, Сумській, Черкаській, Київській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській областях, щоб налагодити нові зв’язки в ланцюгах постачання до локальних магазинів та торгових мереж, а також з метою задоволення потреб вразливого населення або населення, що постраждало від війни включно через участь у механізмах державних закупівель та закупівель гуманітарних організацій.

Якщо Ваше підприємство відноситься до категорії ММСП, виготовляє продукти харчування з доданою вартістю та бажає отримати консультативну підтримку з метою розширення ринків збуту, просимо заповнити опитувальник до 15.06.2022: https://forms.gle/nK6XmAaJXaJUSQay8

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. +380977493159 або надсилайте листи на e-mail: tulsvetlana@ukr.net

Фото без опису

Експерт з розвитку локальних

ринків збуту Полтавської, Харківської,

Сумської областей в рамках Проекту

міжнародної технічної допомоги

«Програма USAID з аграрного                          

і сільського розвитку (АГРО)»                                                       Світлана ТУЛЬ