У СОСНОВОМУ ПАРКУ – ОБЛАШТОВАНО WORKOUT МАЙДАНЧИК

  • 792

На вході в Сосновий парк м. Лохвиця встановлено спортивний майданчик для занять воркаутом. Це вид спорту, який стрімко набирає популярність у всьому світі серед молоді та дорослих.

У місті Лохвиця проживає близько 11 тисяч населення, 40 відсотків з яких діти, молодь та фізично активні люди.

Сосновий парк, який знаходиться в центрі міста, – улюблене місце для дозвілля та занять спортом жителів міста різного віку. Хтось бігає стежками парку, хтось грає у футбол, комусь до вподоби заняття на брусах та турніках. Старі, зроблені своїми руками турніки та пара драбинок – донедавна це був весь доступний лохвичанам та гостям міста воркаут інвентар.   

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради звернувся до АТ «Укргазвидобування»,  філії ГПУ «Полтавагазвидобування»  з  проханням допомогти облаштувати для  всіх активних жителів та гостей міста у віковій категорії від 5 до 75 років спортивний майданчик з  воркаут обладнанням.

І ось наразі  проєкт втілено в реальність! До послуг всіх бажаючих подбати про своє здоров’я, потренувати тіло – воркаут «Каскад», лавка з упором, бруси подвійні для віджимань різнорівневі та ін.

Відтак на зміну старим турнікам радянських часів прийшли  сучасні тренажери з антитравматичним покриттям для занять спортом з власною вагою на свіжому повітрі.

Щиро дякуємо АТ «Укргазвидобування»,  філії ГПУ «Полтавагазвидобування» за допомогу в придбанні сучасного майданчика для всіх бажаючих займатися воркаутом – цим безкоштовним, доступним і популярним видом спорту.