ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 423

Від щирого серця вітаю вас із великим державним святом – Днем Конституції!

У 1996 році українські громадяни отримали Основний Закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.

Основою Конституції України є демократичні цінності, які єднають нас із країнами світового співтовариства, ідеали справедливості, рівності та верховенства права.

У ці дні ми особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, нашу мову, кордони, права кожного громадянина України.

Зараз саме наша свобода стоїть на перешкоді планів Путіна відновити російську імперію неволі. А нинішня війна – це наша війна за незалежність!

Вітаючи з  Днем Конституції України, від щирого серця бажаю  всім завжди пишатися своєю країною, поважати закони та пам'ятати про свої права.  Хай Основний закон країни забезпечує кожному повноцінне життя і дає можливість до самореалізації.

Від щирого серця зичу всім миру, злагоди в нашій великій українській родині, міцного здоров’я, зміцнення добробуту, бадьорості духу. А найголовніше –  глибокої віри в наш народ і  його перемогу над ворогом, у безхмарне конституційне майбутнє нашої держави!  Зі святом, дорогі українці!  

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису