ШАНОВНА ЛОХВИЦЬКА ГРОМАДО!

  • 865

Знову непрошене чорне горе завітало у місто Лохвицю. Після кількох місяців марних пошуків, надій і сподівань стало відомо про  загибель нашого земляка, воїна ЗСУ СІНІЧЕНКА Ярослава Сергійовича 17.07.1990 р. н.

Ярославу був лише 31 рік… У 2018 році він закінчив Київську національну академію внутрішніх справ, отримавши спеціальність юриста. У званні старшого сержанта працював у полку поліції особливого призначення №2 у м. Київ, пізніше – приватній охоронній фірмі. Мав багато планів на життя. Не судилося…

Після повномасштабного вторгнення військ російської федерації він пішов захищати Україну від ворога – 11 березня 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України.

17 квітня 2022 року поблизу села Співаківка Харківської області Ізюмського району разом з групою побратимів старший солдат Ярослав Сініченко потрапив у засідку ДРГ.

Із болем у серцях Лохвицька громада висловлює глибокі співчуття рідним загиблого – батькам Наталії Григорівні та Сергію Володимировичу, дружині Лілії Олександрівні та доньці Соломії.

Немає і не буде прощення рашистам! За всі заподіяні злодіяння  на них чекає людський  суд і  небесна кара.

Вічна слава полеглому Герою! Пам'ять про   Ярослава  Сініченка навіки буде в серцях тих, над ким він захищав мирне небо!

Герої не вмирають, вони продовжують боронити нас із небес! Україна понад усе! Перемога буде за нами!

Фото без опису