ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 381

Гірка звістка про втрату прийшла у нашу Лохвицьку громаду – 2 липня 2022 року в населеному пункті Уди Богодухівського району Харківської області під час ворожого артилерійського обстрілу, отримавши несумісне з життям осколкове поранення, загинув мешканець міста Лохвиця МАНДРИКА Костянтин Олександрович.

Костянтин народився 25 жовтня 1988 року у селі Білогорілка Лохвицького району Полтавської області. Після школи закінчив Полтавське ПТУ №3, отримавши спеціальність слюсаря. З 25 жовтня 2007 року по 22 жовтня 2008 року проходив військову строкову службу в лавах ЗСУ.   

Після повномасштабного ворожого вторгнення військ російської федерації  5 квітня 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Мав звання старшого солдата, служив на посаді стрільця.

Всі знали Костянтина як доброзичливого товариша, щирого друга, справжнього трудівника, який не боявся ніякої роботи. Для родини він був турботливим сином, люблячим чоловіком і батьком. Для нашої громади – одним із тих Героїв, воїнів, яким ми щодня дякуємо за те, що бачимо ранок за вікном, за блакитне небо над нашими головами, за віру в перемогу.  

Із болем і невимовним смутком у серцях вся Лохвицька громада висловлює співчуття рідним і близьким захисника – мамі Людмилі Петрівні, дружині Наталії Миколаївні, доньці Мілані. Світла пам'ять про Костянтина вічно житиме в серцях тих, хто його знав, в душах тих, кого він захищав, аби жоден з нас не стояв на колінах перед ворогом!

            Не пробачимо. Відомстимо. Не забудемо.

          Слава і вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Фото без опису