Повідомлення

  • 355

Повідомлення про проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області

З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області заінтересованих сторін повідомляємо, що 15.08.2022 року заплановане проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Стратегічна сесія – обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Лохвицької територіальної громади.

Порядок відбору учасників стратегічної сесії:
- відбір здійснюється відповідно до переліку основних зацікавлених сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників зацікавлених сторін, а також органів місцевого самоврядування;

- серед учасників стратегічної сесії повинно бути не більш як третина членів робочої групи.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади можна оформити та подавши заяву особисто на адресу Лохвицької міської ради (вул. Перемоги, 1, м. Лохвиця, відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Лохвицької міської ради). Форма заявки на участь додається.

Про час та місце проведення стратегічної сесії буде додатково повідомлено до 10 серпня 2022 року.

Відповідальна особа - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Лохвицької міської ради Абдулкадиров Р.А.

Фото без опису