ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ У ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ

  • 666

          Питання працевлаштування завжди було актуальним для громадян. Нині кількість населення у територіальній громаді збільшилася за рахунок внутрішньо переміщених осіб.  Деякі  з них намагаються не лише облаштуватися на новому місці, а й знайти собі робоче місце. Адже відповідно до змін у трудовому законодавстві,  ВПО можуть влаштовуватися на роботу за договором, при цьому за ними зберігається основне місце роботи,  на яке люди планують повернутися після війни.

           За ініціативою директора швейної фабрики Лариси Софієнко  на базі Лохвицької  міської  ради проведено зустріч  представників Лохвицької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості з внутрішньо переміщеними особами, які виявили бажання працевлаштуватися на території нашої громади.

          Частину учасників зустрічі привабила можливість  стажуватися і працювати на швейному виробництві, іншим було запропоновано існуючі вакансії на підприємствах, що провадять свою діяльність  на території громади.      Начальник Лохвицької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Ніна Щербак, наголосила, що двері установи завжди відкриті для бажаючих знайти роботу, на даний час є вільні вакансії, а також закликала внутрішньо переміщених осіб звертатися за допомогою до ЦЗ, який знаходиться за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 8.