У ЛОХВИЦІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

  • 689

14 серпня у сквері Героїв України міста Лохвиця за  сприяння Полтавської обласної військової адміністрації та Лохвицької міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку наших захисників – воїнів Збройних сил України.

У сквері було велелюдно, адже багато лохвичан та гостей міста виявили бажання долучитися до благодійного заходу та зробити свій посильний внесок у перемогу.

Патріотичні пісні, які нині співає вся Україна, звучали у виконанні запрошених виконавців братів Лобачів – Віталія і Владислава. На «розігріві» глядачів виступала Альона Москаленко.

Доки на імпровізованій сцені, якою став ґанок Центру дитячої та юнацької творчості, тривали виступи, дівчатка зі скриньками «На допомогу ЗСУ» проходили між людьми та збирали кошти. У скриньки вкидали  хто скільки міг, головне – кожну гривню від щирого серця!  

Ведучими концерту були Руслан Цвіркун та Андрій Шпак. Протягом концерту вони вели благодійний аукціон, а виручені від продажу лотів кошти теж були відправлені до скриньок добровільних пожертв.

84 993 гривні – саме стільки лохвичани та гості міста назбирали для наших захисників, які воюють на передовій, захищаючи наші спокійні ранки. Назбирали з вірою у Збройні сили України! З вірою у перемогу!