23 серпня – День Державного Прапора України

  • 406

ШАНОВНА ГРОМАДО!

Від щирого серця вітаю жителів Лохвиччини з величним святом  – Днем Державного Прапора України!

Синьо-жовтий стяг є втіленням  нашої національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Зараз, як ніколи раніше, це свято спонукає кожного з  нас до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки зараз ми переживаємо найскладніший період сучасної України –  проливається людська кров, країна потерпає від  російського вторгнення.           Такою є висока ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій державі.

Під святим синьо-жовтим крилом Державного Прапора України,  до болю сповнені любов’ю до Батьківщини, українські захисники, воїни Збройних сил України, зараз, у цю саму мить захищають нашу незалежність, яка є найвеличнішим надбанням нашого народу.

Завдяки нашим мужнім і незламним воїнам  Україна – це форпост, який ніколи не здасться, не програє, не прогнеться!

Із  нагоди Дня Державного Прапора бажаю всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів у справах та добрих починаннях.  Віримо – ворога буде подолано і на нашій землі знову запанує мир, спокій і злагода! І під синьо-жовтим прапором, який символізує чисте небо і пшеничне поле,  ми розбудуємо нашу незалежну державу, процвітаючу Україну!  

                З вірою в перемогу – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису