ПІДТРИМУЄМО НАШИХ! ЙДЕМО ДО ПЕРЕМОГИ!

  • 737

Благодійні  заходи на підтримку наших мужніх і самовідданих захисників – воїнів Збройних сил України – відбулися у місті Лохвиця 12 і 14 серпня.

Організаторами благодійної акції, які проходила біля міського БК, виступили відділ культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради та Лохвицький міський будинок культури. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ у сквері Героїв України міста Лохвиця відбувся за сприяння Полтавської обласної військової адміністрації та Лохвицької міської ради.

Завдяки небайдужим жителям громади та гостям міста на благодійних концертах було зібрано відповідно 41 175 та 84 993 гривні.

Разом із місцевими волонтерами, які займаються допомогою воїнам, збирають та доставляють на передню лінію фронту гуманітарну допомогу, Лохвицький міський голова Віктор Радько, керуючись зверненнями воїнів, наших земляків у соціальних мережах, розподілили зібрані громадою кошти.

На потреби воїнів 72-ї механізованої бригади Чорних Запорожців Хамулі Сергію передано 30 тис. грн., Петричу  Ігорю – 30 тис. грн., воїну 62-го стрілецького батальйону Омельченку Сергію – 30 тис. грн., воїну 71 окремої єгерської бригади Ястребі Денису –  14 770 грн., Прядці Сергію (номер частини не розголошується) – 21 450 грн.

Велика дяка всім учасникам благодійних заходів, небайдужим громадянам, які долучилися до збору коштів і своїми щирими внесками у спільну справу наближають нашу спільну перемогу. Спасибі за щоденний захист нашим незламним воїнам! Слава Україні!