Готуймося до школи разом!

  • 574

З 23 по 26 серпня сектором ювенальної превенції відділення поліції № 2 Миргородського РВП ГУНП в Полтавській області спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради та Центром надання соціальних послуг Лохвицької міської ради проводиться благодійна акція «Готуємося до школи разом», в ході якої проводиться збір канцелярського приладдя для дітей, які постраждали внаслідок воєнної агресії російської федерації та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Мета акції направлена саме на допомогу підготувати до навчального року дітей. До благодійної акції приєднався і виконавчий комітет Лохвицької міської ради, який одним із першим долучився до підтримки діток, які потребують допомоги.

Дана акція триватиме до 26 серпня та буде проводитися з 15.00 по     17.00 годину за адресою: місто Лохвиця, вулиця Перемоги, 2 (поблизу Лохвицького міського будинку культури).

Тож запрошуємо небайдужих жителів Лохвицької територіальної громади взяти участь в благодійній акції! Контейнери із зібраним шкільним приладдям правоохоронці передадуть родинам, яким дійсно потрібна наша з вами допомога!