1 вересня – День знань

  • 630

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ ШКОЛЯРІ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ!

Вітаю вас із Днем знань, стартом нового 2022–2023 навчального року! 1 вересня – свято для усіх, хто вчить та навчається, бо саме з нього починається незвіданий, цікавий і разом з тим нелегкий шлях до вершин пізнання.      

Лохвицька громада готова до початку нового навчального року в різних форматах. Незмінним  є пріоритет – безпека всіх учасників освітнього процесу. Дякуючи мужності і незламності наших воїнів-захисників діти на Лохвиччині мають можливість вчитися очно і дистанційно.

Тож я сердечно вітаю всіх учнів, а особливо маленьких жителів громади, першокласників, які поповнили ряди дружної родини школярів. Бажаю наснаги, терпіння і впевненості у власних силах одинадцятикласникам, для яких цей навчальний рік у рідній школі стане прощальним.

Щиро дякую педагогам за віддану працю, за бездоганне виконання відповідальної місії – виховання підростаючого покоління. Саме ви, шановні вчителі, сприяєте формуванню особистостей юних громадян нашої держави, від яких залежить не лише завтрашній день нашої громади, а й майбутнє всієї України! 

Хай новий навчальний рік принесе вчителям задоволення від роботи зі спраглими до знань учнями, батькам – втіху  від учнівської праці своїх дітей, а школярам – цікаві уроки, високі оцінки, легкі контрольні і радість пізнання.

Хай думки будуть світлими, а розв'язання всіх проблем – простими. Всім міцного фізичного і морального здоров’я та найголовніше – мирного неба над Україною! З Днем знань, Лохвиччино!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису