ШАНОВНІ ЛОХВИЧАНИ ТА ГОСТІ МІСТА!

  • 717

У другу суботу вересня наша славна, древня і водночас молода душею Лохвиця відзначає улюблене свято всіх жителів – День міста.

Цьогоріч ми не маємо можливості відсвяткувати його як зазвичай – гучно і пишно, з традиційними спортивними змаганнями та запрошеними зірковими гостями.

На жаль,  ми змушені  відзначати це свято у трагічних для нас і для всієї країни умовах російсько-української  війни, коли підступний ворог кулями і ракетами намагається знищити мирне сьогодення цілої країни.

Але у цей непростий для нашої держави час нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей!

День міста – гарна нагода осмислити день сьогоднішній та отримати наснагу і натхнення на нові добрі справи, адже усі досягнення, якими нині багата Лохвиця, складаються зі знань, талантів та щоденної праці її мешканців.

Низький уклін і глибока шана лохвичанам, нашим мужнім воїнам-захисникам, які у лавах Збройних сил України у бліндажах і окопах зі зброєю в руках захищають наші мирні дні і спокійні світанки! Вірю –   їх незламність впевнено веде Україну до перемоги!

Вічна слава  загиблим героям Лохвиччини! Високою ціною дається нашій країні незалежність, але святі імена полеглих за Україну воїнів назавжди залишаться у  нашій пам’яті!

Щира дяка і  низький уклін за відданість та патріотизм волонтерам, які об’єднують наше місто і країну заради Перемоги! Разом – ми нездоланна сила!

Маючи добру нагоду висловлюю вдячність працівникам комунальних підприємств, які продовжують працювати на належному рівні і надають споживачам безперебійні комунальні послуги.

Дякую медичним працівникам, які не зважаючи на велику кількість прибулих внутрішньо переміщених осіб, продовжують сумлінно нести варту по захисту здоров’я  всіх мешканців громади.

Щира вдячність освітянам, які під час війни навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни!

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток міста Лохвиця і всієї громади!

Тож від усієї душі вітаю всіх з Днем міста – 2022! Зичу всім Божого благословення, щастя, благополуччя, міцного здоров’я та родинного затишку!  Хай зростає та процвітає наше місто, хай в нього буде яскраве та щасливе майбутнє під чистим і мирним небом рідної України!

З повагою – Лохвицький міський голова Віктор  РАДЬКО

Фото без опису