17 вересня – День рятівника України

  • 487

Шановні працівники  аварійно-рятувальних служб

та пожежної охорони!

Вітаю вас із професійним святом – Днем рятівника! Це свято об’єднує сильних духом людей, які в будь-яку хвилину, ризикуючи власним життям, готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує.

Зараз,  під час війни,  рятівники стали героями без зброї, які захищають людей від вогню, витягують з-під завалів будівель. Ціна їх оперативності та майстерності  – людські життя.

Жителі Лохвицької громади високо цінують вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисті життя і здоров'я людей.

Вітаючи вас з професійним святом, зичу ніколи не втрачати пильності, майстерності та впевненості у собі! Бажаю вам щастя, благополуччя і якомога менше тривожних викликів! Хай ваша нелегка праця повертається до вас здоров’ям, щастям, добром та людською вдячністю! Хай добробут і злагода панують у ваших домівках, а Господь оберігає вас від негараздів. Світлих надій і мирного неба над Україною. Зі святом!  

Лохвицький міський голова Віктор Радько