ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 368

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  - 15540000-5 – Сирні продукти

Номенклатурна позиція ДК 021:2015 – 15542000-9 Свіжий сир, ДК 021:2015 – 15544000-3 Твердий сир на 2022 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-19-004890-a

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 153 000 грн з ПДВ

5. Обсяги закупівлі:

Сир твердий- 200 кг.

Сир кисломолочний – 850 кг.

6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2022 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

Твердий сир - Відповідність ДСТУ. Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям (парафіновим, полімерним, скомбінованим чи полімерними плівками тощо), яке щільно прилягає до поверхні сиру, смак і запах злегка пряні без сторонніх присмаків та запахів, консистенція пластична, ніжна, однорідна за всією масою, колір тіста від білого до слабо-жовтого, однорідний за всією масою. В складі сиру не може бути замінено молочний жир на рослинний, не буде транс - жирів. Форма головки сиру бруски, циліндри, сфери та інші форми, від 50 % жирності. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального терміну придатності товару

Сир кисломолочний - відповідність ДСТУ. Фасований, не менше  10% жирності, зовнішній вигляд: поверхня чиста без механічних ушкоджень, пружна, без сторонніх присмаків та запахів, властивий конкретному сиру, консистенція мазка,мяка не однорідна або розсипчаста з наявністю крупки, колір білогоабо кремовим відтінком рівномірний за всією масою. Товар повинен бути у тарі , у розфасовці  0,500-1000,0 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального терміну придатності товару.

Загальні умови поставки товарів:

-           строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2022 року;

-           поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем)  замовлення на поставку Товару (продукції).  Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем)  у письмовій формі власноручно або передається факсимільним або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою, або/чи в усній формі (по телефону).

-           поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 5 разів на тиждень.

1.         При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

 

 Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції  пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).