ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.
1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015 - 15330000-0 – Оброблені фрукти та овочі
Номенклатурна позиція : ДК 021:2015 – 15331427-6 – Концентроване томатне пюре, 15331000-7 – Оброблені овочі, 15331461-6- Консервована квашена капуста, 15332410-1 – Сухофрукти, 15332100-5 – Оброблені фрукти на 2022 рік;
2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-19-004670-a
3. Відкриті торги;
4. Очікувана вартість закупівлі: 150 000 грн з ПДВ
5. Обсяги закупівлі:
Капуста квашена |
300 кг |
Огірки квашені |
500 кг |
Повидло фруктове |
200 кг |
Томатна паста |
300 кг |
Томати солоні |
500 кг |
Сухофрукти |
300 кг |
6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2022 року;
7. Товар має відповідати наступним вимогам:
- Капуста квашена. Шаткована, вагова, в поліетиленових відрах до 5 кг. Повинна мати білий колір , хрустку консистенцію, кислувато-солонуватий смак, без сторонніх запахів та смаків. Рівномірно шаткована смужками шириною не більше 5 мм., без крупних часток, без качана та шматків листя. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Упаковка ціла, герметична. Товар не повинен містити ГМО.
- Огірки квашені (без оцту) в поліетиленових відрах до 5 кг., цілі, не пошкоджені комахами та хворобами, типової для свого ботанічного сорту форми і забарвлення, смаку і запаху, без механічних пошкоджень, не м’яті, не зморщені, смак овочів приємний, в міру солоний, з присмаком зелені та спецій, розсіл не каламутний, прозорий. Упаковка ціла, герметична. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Товар не повинен містити ГМО.
- Повидло фруктове ( вишневе. Полуничне, абрикосове, яблучне) розфасоване в скляну або жерстяну тару. Дуже густе повидло може бути розфасоване в ящики, вистлані пергаментом. Не повинно бути зацукрованим Повинно мати характкрний смак та запах . На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту , дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника . Герметично закрита тара, у розфасуванні від 1 до 3 (кілограм) літрів
- Суміш сушених фруктів. Плоди сухі, чисті, натуральні з яблук Плоди можуть бути цілими або у вигляді кружків, дольок. Колір відповідний даному виду фруктів. За смаком не копчені, без стороннього присмаку і запаху. Суміш суха на вигляд, плоди однакові за розміром, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання. Без механічних пошкоджень, плям та пошкоджень комахами. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Упаковка ціла, герметична. Товар не повинен містити ГМО.
- Томатна паста. З наявністю в томатній пасті сухих речовин томатного походження з концентрацією не менше 25%.
Фасування – скляна або жерстяна тара з не корозійних матеріалів із захисним покриттям, дозволених до використання в харчовій промисловості, вагою не менше 0,45 кг, без механічних пошкоджень. Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї до визначеного змісту сухих речовин, без підвищеного вмісту хімічних речовин. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, в’язка консистенція, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованої томатної масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Товар не повинен містити ГМО.
- Томати солоні однорідні по ступеню зрілості, по розміру, цілі без плодоніжки. Допускаються червоні та рожеві томати з легкою морщиністю та незначною прозеленню біля продоніжки. Солоні томати в відрах повинні бути укладені щільно до самого вергу та суцільно вкрито розсолом. ДСТУ 8002:2012 Томати солені.Технічні умови
Загальні умови поставки товарів:
- строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2022 року;
- поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою, або/чи в усній формі (по телефону).
- поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 1 раз на тиждень в робочі дні та години.
- При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.
Продукти повинні відповідати вимогам Наказу Міністерства охорони здоров’я України №2205 від 25.09. 2020 року.
Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).