ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 361

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  - 15110000-2 М’ясо (свинина, та курятина в асортименті)

Номенклатурна позиція: ДК 021:2015-15112130-6-Курятина, ДК 021:2015 – 15113000-3- Свинина, ДК 021:2015- 15114000-0 – Потрухи(печінка свинна) на 2022 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-19-004541-a

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 460 000 грн з ПДВ

5. Обсяги закупівлі:

М’ясо свинини - 1000 кг.,

Філе куряче - 1000  кг,

Окорок - 1000  кг ,

Печінка свиняча - 500  кг;

6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2022 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

-           Свинина:        Свіже, охолоджене вирізка без  кістки, не жирне, поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення.Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.            ДСТУ 4590:2006

-           Філе куряче: Свіже, охолоджене поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.     Ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (згідно ТУ)

-           Окорок курячий: Свіже, охолоджене поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.    

-           Печінка свиняча:       Свіжа, охолоджена,без зовнішніх кровоносних судин та жовчних протоків без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та виростків сторонніх тканин. Колір від світло-коричневого до темно-коричневого з відтінками Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням..            Відповідно ГОСТ

        Загальні умови поставки товарів:

  • строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2022 року;
  • поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем)  замовлення на поставку Товару (продукції).  Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем)  у письмовій формі власноручно або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою.
  • поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 1 разів на тиждень.
  1. При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

 Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції  пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).