ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.
1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (свинина, та курятина в асортименті)
Номенклатурна позиція: ДК 021:2015-15112130-6-Курятина, ДК 021:2015 – 15113000-3- Свинина, ДК 021:2015- 15114000-0 – Потрухи(печінка свинна) на 2022 рік;
2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-19-004541-a
3. Відкриті торги;
4. Очікувана вартість закупівлі: 460 000 грн з ПДВ
5. Обсяги закупівлі:
М’ясо свинини - 1000 кг.,
Філе куряче - 1000 кг,
Окорок - 1000 кг ,
Печінка свиняча - 500 кг;
6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2022 року;
7. Товар має відповідати наступним вимогам:
- Свинина: Свіже, охолоджене вирізка без кістки, не жирне, поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення.Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням. ДСТУ 4590:2006
- Філе куряче: Свіже, охолоджене поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням. Ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (згідно ТУ)
- Окорок курячий: Свіже, охолоджене поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.
- Печінка свиняча: Свіжа, охолоджена,без зовнішніх кровоносних судин та жовчних протоків без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та виростків сторонніх тканин. Колір від світло-коричневого до темно-коричневого з відтінками Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.. Відповідно ГОСТ
Загальні умови поставки товарів:
- строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2022 року;
- поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою.
- поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 1 разів на тиждень.
- При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.
Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).