ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 437

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  - 15550000-8 — Молочні продукти різні на 2022 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-19-004466-a

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 100 000 грн з ПДВ

5. Обсяги закупівлі:

Сметана – 600 кг.,

Кефір - 300  кг,

Йогурт - 300 кг ,

Ряжанка - 200  кг;

6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2022 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

1

Сметана не менше 18% жирності, фасована в поліетиленових пакетах не менше 0,400 кг. Термін зберігання не більше 7 діб від дати виробництва. Наявність немолочних жирів та білків не допускається. Вміст гормональних препаратів та антибіотиків повинен бути не вище допустимих норм.

 

кг

600

2

Кефір не менше 2,5% жирності, фасований у поліетиленові пакети не менше 0,500 кг. Термін зберігання не більше 5 діб від дати виробництва. Наявність немолочних жирів та білків не допускається. До складу кефіру має входити вітамінний комплекс  ( вітаміни А, Д, Е, С, група В, РР та Н.) Вміст гормональних препаратів та антибіотиків повинен бути не вище допустимих норм.

 

кг

300

3

Йогурт ДСТУ 4343:2004 або інші технічні умови. Не менше 2,5% жирності.  Термін придатності не більше 14 діб за температури зберігання не вище ніж 6°С. Зовнішній вигляд і консистенція: однорідна, з порушеним згустком при резервуарному способі виробництва, з непошкодженим згустком - при термостатному способі виробництва, в міру в'язка, при додаванні загусників або стабілізуючих добавок - желеподібна або кремоутворна. Допускається наявність включень нерозчинних частинок, характерних для внесених компонентів. Смак і запах: чисті, кисломолочні, без сторонніх присмаків і запахів, в міру солодкий смак (при виробленні з підсолоджувальними компонентами), з відповідним смаком і ароматом внесених компонентів. Колір: молочно-білий або обумовлений кольором внесених компонентів, однорідний або з вкрапленнями нерозчинних частинок. Тип упаковки: герметично запаяна художньо оформлена харчова плівка, 450г.

кг

300

4

Ряжанка виготовляється з топленого молока сквашеного заквасками. Смак чистий, кисломолочний з вираженим присмаком пряженого молока. Колір : рівномірний за всією масою від кремового до темно-кремового. Масова частка жиру – не менш ніж 4%. Повинна відповідати ДСТУ 4565:2006. «Ряжанка та варениць». Упакування – поліетиленова плівка 0,4л. – 1л.

Термін зберігання не більше 7 діб.

кг

200

 

 

 

Загальні умови поставки товарів:

  • строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2022 року;
  • поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем)  замовлення на поставку Товару (продукції).  Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем)  у письмовій формі власноручно або передається факсимільним або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою, або/чи в усній формі (по телефону).
  • поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 5 разів на тиждень.
  1. При поставці товару  повинні надаватися  супровідні документи, що підтверджують його  походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначена у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

 

 Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції  пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).