2 жовтня – День працівників освіти

  • 512

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

Від щирого серця вітаю вас із святом, яке дарують перші  жовтневі дні, – з Днем працівників освіти!

Професія  педагога – одна з найблагородніших  у світі. Саме ви, вчителі, виконуєте складну і водночас  почесну місію – ведучи учнів дорогою пізнання, даєте їм перші уроки чесності і справедливості, виховуєте свідомих, патріотично налаштованих юних громадян України.  

Формуючи інтелектуальне і моральне обличчя  дітей, ви прищеплюєте їм любов до знань, навколишнього світу, до батьківського краю і рідної України. За вашої безпосередньої участі відбувається незриме таїнство – передача духовної спадщини підростаючому поколінню. Це особливо важливий процес у час, коли наша держава, наш народ мужньо захищається у війні на знищення української нації. 

Дорогі вчителі! Із нагоди професійного свята прийміть глибоку вдячність за вашу подвижницьку працю, вірність обов’язку, відданість ідеалам добра, правди, гуманізму. Будьте й надалі світочами у житті  учнів,  даруючи їм тепло своїх сердець та скарби знань!

Хай освітянська нива, засіяна вашою невтомною працею, сходить визначними перемогами й здобутками  ваших учнів. Хай вас завжди оточують повага і любов, доброзичливість і людська вдячність. Міцного вам здоров’я і родинного затишку, ясного сонця і мирного неба над Україною! Зі святом!

 З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису