ВІТАЄМО ОСВІТЯН ЛОХВИЧЧИНИ ІЗ НАГОРОДАМИ!

  • 437

У час, коли наша країна борониться від російських окупантів,  кожен освітянин має свій професійний фронт. У непростих умовах дистанційного і очного навчання, яке часто переривається звуками сирен і необхідністю спускатися із дітьми в укриття, вчителі виконують важливе завдання – дають не лише знання, вони закладають міцний плацдарм нашої незалежної, вільної України.  Бо діти – маленький всесвіт. І те, якими цінностями він буде наповнений, багато в чому залежить саме від педагогів.

Водночас воєнні умови не відміняють приємності професійного свята – Дня працівників освіти, який цьогоріч  припадає на неділю 2 жовтня. Це гарний привід подякувати освітянам за їх самовіддану працю.

У передсвяткові дні освітян Лохвицької громади було відзначено нагородами. За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти Почесні грамоти Миргородської райдержадміністрації та Миргородської районної ради вручено директору Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Солохіній Олесі Юріївні, вчителю початкових класів Лохвицької гімназії №1 Залужній Ніні Іванівні, вчителю інформатики та англійської мови Лучанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Роман Людмилі Вікторівні.

З  нагоди професійного свята – Дня працівників освіти України – 2022 Грамотами Лохвицької міської ради за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, активну участь у громадському житті Лохвицької міської територіальної громади нагороджено директора Лохвицької гімназії №1 Лисенко Наталію Іванівну та за багаторічну самовіддану працю на освітній ниві, високий професіоналізм, вагомий внесок у збереження та розвиток школи, активну громадянську позицію відзначено завідувача Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 Цапко Надію Іванівну.

Грамотами відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, бездоганне виконання службових обов’язків нагороджено вчителя музичного мистецтва Гирявоісковецької ЗОШ Дзюбу Тетяну Олексіївну, майстра виробничого навчання Лохвицької гімназії №1 Попова Сергія Миколайовича, водіїв шкільних автобусів Лохвицької ЗОШ №3 Бурду Володимира Миколайовича та ЗОШ №2 Демченка Сергія Івановича, комірника Лохвицької ЗОШ №2 Войтко Наталію Михайлівну, завгоспа Токарівської ЗОШ Мусієнка Олексія Федоровича, кухарів Лохвицької гімназії №1 Карпенко Наталію Василівну та Лохвицької ЗОШ №2 Черкасець Тетяну Анатоліївну.

Працівники освітньої галузі Лохвицької громади приймали вітання від Лохвицького міського голови Віктора Радька, першого заступника міського голови Сергія Шрамка та начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяни Заїки, які від щирого серця подякували  їм за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, вiдповiдальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність i безкорисливе добро, яке освітяни, незважаючи на складні воєнні умови, повсякчас дарують учням.