ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 606

Одна за другою, мов зграя чорних воронів, прилітають у  нашу Лохвицьку громаду трагічні звістки про втрату військовослужбовців. Від 24 лютого 2022 року це вже водинадцяте…

2 жовтня 2022 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Давидів Брід Херсонської області в результаті мінометного обстрілу з боку противника загинув наш земляк БУТКО Роман Анатолійович.

Він народився 13 березня 1990 року у селі Гудими Роменського району Сумської області. Згодом сім’я переїхала на Лохвиччину – у село Юсківці.  Роман закінчив Лучанську загальноосвітню школу. Навчався у Сумському аграрному університеті на юридичному факультеті, який закінчив у 2016 році.

Як працьовитого, відповідального, сумлінного і доброзичливого чоловіка знали Романа односельчани. Він працював як самостійник, допомагав людям у оранці городів, перевезенні власним транспортом.

Разом із дружиною виховував синочка, який народився у 2019 році.       На другий день після повномасштабного російського вторгнення, 25 лютого 2022 року, був призваний до лав Збройних сил України по мобілізації. Військову службу проходив у званні солдата.

У скрутний для України час, воюючи на Херсонщині, він закривав собою від кривавого російського міра кожного з нас!

Лохвицька громада плаче і безмежно сумує разом з рідними, близькими і знайомими Романа! Розділяємо біль непоправної втрати і висловлюємо глибокі співчуття мамі Антоніні Юріївні, сестрі Яні Анатоліївні, дружині Людмилі Юріївні та синочку Святославу!

Слава воїну Збройних сил, який віддав своє життя за те, щоб знову блакитним і мирним стало небо над рідною Україною! Герої не вмирають! Вони продовжують боронити нас із небес!

Фото без опису