ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 592
Чорним каменем горя війна знову влучила у Лохвицьку громаду. Надвечір надійшла трагічна звістка про загибель нашого земляка, мешканця міста Лохвиця НЕВМЕРЖИЦЬКОГО Олександра Костянтиновича.
Він народився 2 квітня 1987 року у селі Сенча. Згодом родина переїхала у місто Лохвицю, де Олександр навчався у загальноосвітній школі №1. У 2007 році закінчив Лохвицький технологічний технікум Полтавської державної аграрної академії, отримавши спеціальність техніка-механіка.
Працював водієм на підприємствах Лохвиччини.
Після повномасштабного російського вторгнення вже 26 лютого 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Служив у званні солдата на посаді водія взводу радіозв'язку.
7 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Рідкодуб Куп‘янського району Харківської області наш захисник Олександр Невмержицький загинув… Йому було 35…
Лохвицька громада низько схиляє голови у глибокій жалобі. Для всіх нас Олександр є одним із тих Героїв, яким ми щодня дякуємо за те, що бачимо ранок за вікном, за блакитне небо над нашими головами, за віру в перемогу.
Із болем і невимовним смутком у серцях висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого – мамі Ользі Василівні, брату Сергію, який зараз теж боронить Україну, дружині та синочкам.
Низько вклоняємося мамі за те, що зростила і виховала такого мужнього сина! Плачемо разом із родиною, розділяємо невимовний біль тяжкої втрати. Хай Господь підтримає вас у скрутну годину, дасть сил і витримки пережити горе.
Світла пам'ять про Олександра вічно житиме в серцях усіх, хто його знав, у душах тих, кого він захищав від ворога.
Він віддав найдорожче – своє життя, боронячи нашу неньку Україну. Саме завдяки таким захисникам як Олександр Невмержицький, всі ми маємо надію на майбутнє.
Вічна пам'ять і шана нашому Герою! Слава Україні!
Фото без опису