ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УТРИМАННЯ ДОРІГ У ЛОХВИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 186

На Лохвиччині продовжуються роботи з експлуатаційного утримання доріг. У полі зору – автомобільні дороги комунальної власності громади та дороги загального користування місцевого значення, якими опікується Агентство місцевих доріг Полтавської області. По співпраці з цим державним підприємством Лохвицька громада входить у п’ятірку лідерів серед громад Миргородського району. 

Підрядники працюють одночасно по кількох напрямках. Тому протягом місяця на території Лохвицької громади вдалося виконати значний об’єм  робіт.

Так в рамках експлуатаційного утримання відновлене дорожнє покриття на дорогах комунальної власності громади: по вулиці Ярмака у селі Безсали (висипка щебенем і гранвідсівом), по вул. Шкільна у селі Лука, вул. Шляхова в селі Свиридівка, вул. Шевченка в селі Яхники, вул. Лесі Українки в селі Яшники. У місті Лохвиця  відновлення дорожнього покриття, в тім числі суцільними ділянками,  проведено на вулицях Берегова, Спаська, Матросова, провулках Лесі Українки, Котляревського. Із фрезерування проблемних ділянок розпочато дорожні роботи на вулиці Пушкіна.

Роботи по експлуатаційному утриманню виконані на дорогах загального користування місцевого значення: Лохвиця – Безсали, Безсали – Бербениці, Яхники – Романиха – Шмиглі в межах села Яхники, Білогорілка –/Р-60/.    

До завершення підходять роботи на дорогах: Лохвиця – Свиридівка, Білогорілка  – Лука, Лохвиця – Вирішальне – Лубни (дорога на Сенчу) в межах Лохвицької громади та на об’їзній м. Лохвиця.

На черзі виконання робіт з експлуатаційного утримання доріг до населених пунктів  – с. Гиряві Ісківці, с. Токарі, с. Погарщина.