До уваги жителів області! Навантаження на енергосистему зростає!

  • 302

На Полтавщині зростає навантаження на енергосистему. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«У Полтавській області зростає навантаження на енергосистему. «Укренерго» продовжує вводити тимчасові відключення. Зараз маємо швидко зменшити споживання. Необхідно вимкнути енергоємні прилади! «Укренерго» продовжує вводити тимчасові відключення. Зараз маємо швидко зменшити споживання. Необхідно вимкнути енергоємні прилади!», – зауважив Дмитро Лунін.

Нагадаємо, щоб зменшити навантаження на електромережі, громадян і представників бізнесу закликають вимкнути електроприлади сьогодні, 20 жовтня, до 23:00.

До таких для категорії громадян належать: електрообігрівач, електроплита, праска, бойлер, телевізор, мікрохвильова, розтер, холодильник, чайник, пральна машина.

Для бізнесу: вуличне освітлення, внутрішнє освітлення приміщень, підсітка прилавків та стендів, телевізори, LED-екрани та вивіски, великогабаритні прилади, будівельні прилади.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.

Фото без опису