Перевірили три магазини – порушення встановили на двох – результати рейдів на території Пирятинської ОТГ

  • 404

Спеціалісти Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області під час перевірки порядку формування цін на соціально значущі продукти, яка відбулася нещодавно, побували у трьох магазинах, що розташовані на території Пирятинської ОТГ.

Порушення порядку формування цін встановили на двох об’єктах (66% від загальної кількості).

У результаті – ціни були знижені до економічно обґрунтованого рівня за рахунок зниження торговельної надбавки з 32% до 10 %.

Зокрема, знижено ціну на птицю (четвертину тушки курячої за 1 кг) з 60,00 грн. до 50,00 грн. (торговельну націнку знижено з 32% до 10%) борошно пшеничне вищого ґатунку ТМ «Хуторок» вагою 2 кг з 38,00 грн. до 37,50 грн. (торговельну націнку знижено з 12% до 10%).

Якщо ви виявили неправомірне підвищення цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, поінформуйте Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  за допомогою електронної пошти:  pol_gydpss@polvet.gov.ua.

У зверненні необхідно зазначити найменування та адресу магазину, назву населеного пункту та за можливості підтверджувальні фото, чеки. Дякуємо за співрацю.

 

Головне управління Держпродспоживслужби

в Полтавській області