ВКЛОНИЛИСЬ ПОДВИГУ ЗАХИСНИКІВ

  • 259

Сьогодні, у 78-му річницю визволення України від фашистських загарбників,  Лохвицька громада на чолі з міським головою Віктором Радьком біля меморіалу загиблим під час Другої світової війни воїнам-землякам та Вічного вогню у м. Лохвиця вшанувала пам'ять солдатів, які звільняли нашу землю від нацистської  навали.

Гіркими для України були події  тієї війни. Впродовж 1941–1944 рр.  наша країна знаходилася в епіцентрі кривавих подій, на її території відбулися битви за визволення Європи від нацизму.

Другу світову війну, яка лихом пройшла Україною, розв’язали не лише нацисти, а й сталінський режим колишнього радянського союзу. Нині кремлівські посіпаки – рашисти, які стали послідовниками антигуманної ідеології нацизму, хочуть не  тільки привласнити собі перемогу у Другій світовій війні, а нав’язати нову війну всьому світові.  

Згадуючи вигнання нацистів, Україна сьогодні  вогнем і мечем наближає вигнання рашистів! І обов’язково переможе, адже зло завжди закінчує однаково!

Хвилиною мовчання лохвичани вшанували пам'ять тих, хто самовіддано і гідно пройшов важкими дорогами Другої світової війни, тих, хто нині в окопах і бліндажах на полі бою віддав своє молоде життя, виконуючи священний обов’язок по захисту рідної української землі від російських загарбників.

До Вічного вогню і пам’ятного знака  загиблим воїнам-учасникам бойових дій в зоні проведення АТО присутні поклали живі квіти. Пам’ятаємо і шануємо подвиг захисників української землі!