ВІТАЄМО НАШИХ ГЕРОЇВ І ДЯКУЄМО ЇМ ЗА ЗАХИСТ!

  • 237

Сьогодні Збройні Сили України відзначають відразу два свята: День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ.

Військові ракетники, артилеристи та інженери – воїни, що складають основу бойової могутності армії. Їхня вогнева міць, злагодженість, влучність та професійність є ключовими чинниками, від яких залежать результати битв.

Ракетні війська і артилерія є основною вогневою силою, вони призначені для поразки, танків, артилерії, протитанкових засобів противника, авіації, об'єктів протиповітряної оборони, живої сили противника при веденні бою.

Інженерні війська Збройних Сил України забезпечують постановку інженерних загороджень, розмінування місцевості, обладнання бойових позицій та побудову фортифікаційних споруд. Це війська переднього краю, які надають піхоті та танкістам можливість просуватися  вперед.

Користуючись нагодою, щиро дякую мужнім воїнам за захист, героїзм, відданість військовому обов’язку, бойову майстерність та героїчне протистояння ворогові. Ваша служба є надійним щитом нашої держави! Міцного вам здоров’я, злагоди, витримки! Спасибі за мужність, патріотизм і кожен сантиметр звільненої від ворога української землі! Віримо, Україна крок за кроком наближається до омріяної перемоги! Слава Україні! Слава Героям!

Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису