ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 257

Від щиро серця вітаю вас із професійним святом, яке традиційно припадає на першу неділю листопада!

День працівника соціальної сфери по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. 

Соціальна робота − складний процес, який вимагає особливих особистих якостей, це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми.  

Працівники соціальної сфери щодня опікуються тим, аби малозахищені верстви населення – громадяни похилого віку, люди з інвалідністю, багатодітні родини, батьки-одинаки та всі, хто опинився в складній життєвій ситуації,  – отримали необхідну соціальну допомогу та моральну підтримку. Адже ці громадяни потребують особливої уваги з боку суспільства, представниками якого є ви, шановні соціальні працівники!

Впевнений, що ваш високий професійний потенціал і надалі плідно слугуватиме інтересам жителів  Лохвицької територіальної громади!  

Від щирого серця зичу всім щастя, здоров’я благополуччя та мирного неба над рідною Україною! Хай вас завжди супроводжують доброта та віра у щедрість людської душі, бажання і спроможність бути корисними людям! Зі святом!

         Лохвицький міський голова Віктор  РАДЬКО