ТЕПЛІ ДИТЯЧІ РЕЧІ, ХАРЧУВАННЯ ТА ПІДГУЗКИ ДЛЯ ПОТРЕБ ВПО

  • 216

У Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб,  розташованому в Лохвицькому будинку культури,  працівники виконавчого комітету міської ради провели роздачу гуманітарної допомоги від Штабу із питань надання гуманітарної допомоги населенню Полтавської обласної військової адміністрації. Обласний штаб у свою чергу отримав його за сприяння Міністерства з питань реінтеграції  тимчасово окупованих територій від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Для забезпечення потреб внутрішньо переміщені особи отримали коробки із речами для дітей (віком від 2-х до 14-ти років) підгузки (для дітей та дорослих) та дитяче харчування. 

ВПО, які  зареєстровані у місті Лохвиця, отримали 118 наборів з дитячими речами, у старостатах – 133.  До набору входили: зимова куртка, шапочка, шарф, рукавички,  кілька теплих кофт та штанів і пара водонепроникних чобітків.

Також за потребою ВПО отримали дитячі підгузки (50 пачок), підгузки для дорослих – 26 пачок, дитяче харчування ( 23 пачки).

Наразі в Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб  (вул. Перемоги, 2) дитяче харчування та підгузки є в наявності.  Для отримання необхідного для дітей звертайтеся у понеділок і четвер з 9.00 до 12.00 години.