20 листопада – День працівників сільського господарства

  • 112

ШАНОВНІ АГРАРІЇ! ДОРОГІ ТРУДІВНИКИ

СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ЛОХВИЧЧИНИ!

Сердечно вітаю вас із професійним святом! День працівників сільського господарства –     свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають нашу благодатну ниву.

«Хвала рукам, що пахнуть хлібом» – ці слова народної селянської мудрості стосуються вас, наші дорогі хлібороби! Із почуттям глибокої поваги висловлюю щиру вдячність кожному, хто в умовах воєнного часу годує країну і світ, працює на землі, зберігає її, як найвищий скарб для майбутніх поколінь. 

Впевнений, що основним секретом вдалого вирощування врожаю є любов, з якою  його вирощують. Саме завдяки вашій небайдужості та наполегливості сільське господарство залишається одним із флагманів української економіки.  

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу Лохвиччини – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, овочівникам  та садівникам – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Низько вклоняюся вам, працівники сільського господарства, за любов до землі, мудрість і витримку. Від душі зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення.

Хай не знають втоми ваші натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а труди ваші й надалі збагачують Україну та прославляють наш рідний Лохвицький край!

З повагою,  Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО