21 листопада – День Гідності та Свободи

  • 463

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Гідності та Свободи!

Із нагоди відзначення свята, що є символом відродження української нації, духовної свободи,  ми вшановуємо всіх причетних до національно-визвольної боротьби України – тих, стояв за перемогу Помаранчевої революції  і Революції гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю від рашистських окупантів.

Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, ніколи не змиряться з несправедливістю, беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони свято бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних предків, зцементовані кровʼю полеглих героїв.

Низько схиляємо голови в пам'ять про Героїв Небесної Сотні та й усіх українських вояків, хто не тільки силами, а й втраченими життями продемонстрували своє бажання жити у вільній, демократичній, суверенній державі!

Зараз ми проходимо екзамен на істинну незалежність України і розуміємо, що вона починається з внутрішньої свободи кожного. Ми ніколи не зрадимо нашу гідність! Ми збережемо права і свободи людини, українську мову та ідентичність, наш європейський вибір.  На цьому шляху бажаю всім віри та сили духу, мужності, консолідації та  якнайшвидшої перемоги!

Нехай пролиті у важкі часи сльози залишаться в минулому, а в кожній українській родині запанує спокій, радість і мир! Слава Україні! Слава її Героям!

          З повагою, Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису