ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі код (ДК 021:2015) – 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (Новорічні набори цукерок)

  • 609

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код (ДК 021:2015) – 15840000-8  Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (Новорічні набори цукерок) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради , 37200, Україна, Полтавська область, Миргородський район, м.Лохвиця , вул. Перемоги, 1, код згідно з ЄДРПОУ замовника: 41814742 , категорія замовника: юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  код (ДК 021:2015) – 15840000-8  Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (Новорічні набори цукерок) на 2022 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів    UA-2022-11-18-011038-a

Очікуваний обсяг закупівлі Товару: Новорічні набори цукерок – 2426 пакунків

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 364 190,00 грн з ПДВ

Розрахунок потреби на новорічні набори цукерок у 2022 році підтверджений розрахунками:

— фактична наявність дітей в закладах освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на офісне приладдя з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — до 15.12.2022 року

Вимоги до якості новорічного набору цукерок:

  1. Новорічний набір цукерок у твердому пакуванні у вигляді ПЕТ тубусу з яскравим  привабливим зображенням на новорічну тематику (перевагою буде зображення із символом 2023 року). Розміри упаковки не повинні перевищувати 200 мм у висоту та 100 мм в діаметрі, упаковка має бути достатньою, для утримання форми набору, під час його перенесення, вручення або подібного поводження з ним. Уci упаковки однакового дизайну. Ціна упаковки  входить в ціну новорічного набору цукерок. Учасники у складі пропозиції повинні надати скан-копію чинного висновку державно-санітарної епідеміологічної експертизи на упаковку товару або інший подібний документ, що підтверджує безпечність використання пакування у сфері харчових продуктів.
  2. Цукерки повинні відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та загальним вимогам встановленим відповідними ДСТУ 4135, ДСТУ 3893 або технічним умовам.
  3. Шоколадні цукерки повинні відповідати вимогам Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України №157 від 13.04.2016 «Про затвердження Вимог до продуктів з какао та шоколаду». Зовнішній вигляд солодощів – властивий конкретній назві продукту. Цукерки глазуровані шоколадною глазур'ю, не повинні мати на лицьовій поверхні «посивіння» або пошкодження глазурі. Форма: відповідна рецептурі виробника, та використовуваному устаткуванню, без деформації для даного виду виробу. Цукерки не повинні мати ароматичних добавок спирту чи коньяку. Без ГМО.
  4. Кожна цукерка має бути загорнута в обгортку, що щільно її облягає.
  5. Термін придатності товару на момент поставки Замовнику не менше 90% від повного терміну придатності.
  6. На підтвердження якості та відповідності товару Учасники у складі тендерної пропозиції надає копії наступних документів:
  • Сертифікати відповідності або Декларації про відповідність/посвідчення якості виробника (у разі якщо в склад подарункового набору входять цукерки різних виробників, то Учасники подають вищезазначені документи всіх виробників цукерок, що увійшли до складу подарунку).
  • Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів (відповідає вимогам міжнародного стандарту ІSO 22000:2005) Виробника подарункового набору/виробника(ів) цукерок, що ввійшли до складу подарунку (у разі якщо в склад подарункового набору входять цукерки різних виробників, то Учасники подають вищезазначений документ усіх виробників цукерок).
  1. Асортиментність (різноманітність) шоколадних цукерок, що входять до складу подарунку: не дозволяється наявність більше двох одиниць одного найменування шоколадних цукерок.

Поставка (передача) товару здійснюється узгодженими партіями (частинами), у відповідності до заявок Покупця або за домовленістю Сторін. Кожна поставка (передача) партії товару узгоджується шляхом виписки рахунків – фактур та/або інших документів, в яких Сторони обумовлюють найменування, кількість, ціну товару, інші необхідні дані. У складі пропозиції Учасники підтверджують  можливість постачання дрібним партіями до нижченаведених місць (закладів освіти Лохвицької міської ради) згідно заявок Покупця.