ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ – ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ

  • 128

Саме з таким гаслом сьогодні 21 листопада 2022 року українці відзначають День Гідності та Свободи. 

З нагоди свята у місті Лохвиця у сквері Героїв України біля пам’ятного знака «Борцям за волю України» відбувся мітинг вшанування захисників української державності, подвигу загиблих патріотів, які віддали своє життя заради  свободи свого народу.

Події Майдану змінили українців, їх погляди, мрії та надали віру у європейське майбутнє. Революція гідності об’єднала нас в єдиній, соборній, незалежній Україні. Скрутна хвилина згуртувала і надала сил не втратити той незламний дух вільного народу, який ми сьогодні маємо.

Український народ відчув  потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і щодня доводить, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух. Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Кожен  українець зараз глибоко усвідомлює, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і нині щодня гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Від імені мешканців Лохвицької  міської  територіальної громади учасники мітингу на чолі з міським головою Віктором Радьком  поклали квіти до пам’ятного знака «Борцям за волю України», віддавши шану  тим, хто боровся і нині відстоює Свободу, Гідність та Незалежність нашої країни.