ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ, ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ, ПРАЦІВНИКИ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, АКТИВІСТИ ТА ВЕТЕРАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

  • 384

Прийміть сердечне вітання з нагоди свята демократії і народовладдя – Дня місцевого самоврядування!

Органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєвих питань не лише місцевого чи регіонального, а й державного значення.

У демократичній державі, якою є Україна, місцеве самоврядування – влада, найближча до людей,  а тому – велика сила! Ми всі переконалися в цьому в умовах  російського вторгнення, коли влада і громади об’єднали свої зусилля для протистояння ворогу у реаліях війни. 

В умовах широкомасштабної російської агресії наша Лохвицька громада наряду з іншими  змогла реалізовувати нові для неї функції із забезпечення потреб Добровольчого формування територіальної оборони,  розміщення і надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також в умовах воєнного часу продовжує виконання  своїх звичних функцій, зокрема надання комунальних послуг населенню.

Як і перед широкомасштабним вторгненням, так і під час війни місцеве самоврядування має високий рейтинг довіри громадян та чесно виконує свою головну місію – служити мешканцям  громади.

Із нагоди свята я щиро дякую всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами трудилися і трудимося  на благо людей. Хай високий професіоналізм та компетентність, самовіддана праця та активна громадянська позиція кожного стануть внеском у розвиток нашої громади,  добром, розумінням і підтримкою приходять в кожну оселю!

Бажаю всім міцного здоров'я, родинного щастя і благополуччя. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, віри у розквіт нашої держави та нашого краю.  Добра вам і миру Україні!

                       Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису