ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 114

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

          ДОРОГІ ДІТИ І ДОРОСЛІ!

Сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом християнського світу – Днем Святого Миколая Чудотворця, яке приходить на нашу землю перед новорічно-різдвяними святами. 

У цей чарівний та довгоочікуваний день Святий Миколай –захисник, наставник і покровитель дітей – близький до нас, як ніколи. Цього дня він почує і зрозуміє всі наші прохання.

А найбільше бажання зараз на всіх одне – аби наші мужні Збройні сили здолали ворога і настав у нашій рідній Україні довгоочікуваний мир! Тож будемо молитися і просити про це щиро, з жаром спраглих сердець у кожному слові! Адже не дарма в цей день люди зичать один одному благополуччя і дарують подарунки з вірою в те, що все, що ми бажаємо близьким, рідним та коханим, обов'язково здійсниться!

Ось і я хочу побажати  дітям і дорослим бути здоровими та щасливими, любити і бути коханими. Хай гармонія панує навколо вас, затишок та тепло зігрівають душу. Нехай у серці живе доброта, щоб дарувати її своїм дітям, рідним та близьким.

Хай у ці нелегкі для країни і кожного з нас часи заступництво Святого Миколая принесе добро у ваші домівки, порозуміння в родини. Підтримуймо і допомагаймо один одному! Із непохитною  вірою в перемогу добра над злом тримаємо стрій! Все буде Україна! Зі святом!

                             Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису