У ЛОХВИЦІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

  • 138

18 грудня у Лохвицькому міському будинку культури за  сприяння Полтавської обласної військової адміністрації та Лохвицької міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку наших захисників – воїнів Збройних сил України.

У холі МБК, де проходив ярмарок виробів декоративно-вжиткового мистецтва, кондитерських виробів, випічки,  та у самому глядацькому залі було велелюдно, адже багато лохвичан та гостей міста виявили бажання долучитися до благодійного заходу та зробити свій посильний внесок у перемогу.

Про те, аби лохвичанам було що купити і чим посмакувати, подбали учасники ярмарку – ДНЗ №2 «Орлятко», Лохвицькі ЗОШ №2 та №3,  Лохвицький міський будинок культури. Виручені від продажу виробів і смаколиків та передані Лохвицькою гімназією №1 та Млинівською філією Лохвицької гімназії кошти були відправлені до скриньки добровільних пожертв благодійного заходу.

А всі емоції глядачів зосередилися на сцені МБК, де розпочався концерт. Патріотичні і ліричні пісні, які нині  знає і співає вся Україна, звучали у виконанні братів Лобачів – Віталія і Владислава. 

Доки на сцені тривали виступи, діти зі скриньками «На допомогу ЗСУ» ходили у глядацькому залі та збирали кошти. У скриньки вкидали хто скільки міг, головне – кожну гривню від  чистого серця з вірою в перемогу! 

Ведучі Руслан Цвіркун та Андрій Шпак протягом концерту проводили благодійний аукціон, для якого безкоштовно надали лоти Козаченко Євгенія, Лохвицька дитяча музична школа ім. І.О. Дунаєвського, Публічна бібліотека ім. Г.С. Сковороди, Лохвицький центр дитячої та юнацької творчості. Основним лотом стала картина із зерен, на якій було зображено карту областей України. Її автор – учень Лохвицької гімназії №1 Максим Московець – був дуже задоволений, адже завдяки його умілим рукам у скриньку для потреб наших захисників додалося 4 300 гривень – за таку суму була куплена картина на аукціоні.  

73 000 гривень  – саме стільки лохвичани та гості міста зібрали на благодійному концерті для наших захисників, які воюють на передовій,  боронячи наші спокійні світанки.  Зібрали з вірою у наші незламні Збройні сили України! З непохитною вірою у перемогу!