«ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

  • 127

Саме під такою назвою 19 та 20 грудня у Лохвицькому міському будинку культури пройшла дитяча театральна вистава, зібравши три вщент наповнених  глядацьких зали.  

Діти – вдячні глядачі,  а надто зараз, коли клята війна забирає у них найкращі дні мирного і щасливого дитинства, хлопчики і дівчатка – учні початкових класів закладів загальної середньої освіти Лохвицької громади та діти з числа внутрішньо перемішених осіб разом з казковими героями радо переживали всі події, що відбувалися на сцені.

Персонажі  – Хурделиця, Папужка, Буратіно та Пірат – яких майстерно зіграли працівники Міського будинку культури – Юлія Бган, Наталія Титаренко, Ярослав Кабар та Віктор Кільдяшев – на сцені представили казкову історію, у якій добро перемогло зло, викликавши у дітей позитивні емоції.

Аби події на сцені знайшли резонанс у ніжних дитячих душах, свого режисерського хисту доклала постановниця вистави – художній керівник  МБК Валентина Кулик.

Просто у захваті були діти, коли наприкінці вистави у глядацькому залі з’явився найочікуваніший герой дня – Святий Миколай. Цю почесну роль виконав директор МБК Микола Тарапата.

І жодна дитина не пішла  додому без подарунка – Святий Миколай, який благословляє всіх на добрі справи, вручив всім хлопчикам і дівчаткам солодощі, надані відділом культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради.