КОРПАНЬ ОЛЕКСАНДР ГРИГОРОВИЧ

  • 429

КОРПАНЬ ОЛЕКСАНДР ГРИГОРОВИЧ

2.02.1996 – 28.11.022

Корпань Олександр народився 2 лютого 1996 року в селі Старий Хутір Лохвицького району Полтавської області. У 2011 році закінчив 9 класів Гирявоісковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, після чого навчався у Роменському фаховому коледжі Державного вищого навчального закладу «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана» та  у ПТУ №32 м. Червонозаводське, яке закінчив у 2015 році, здобувши професії апаратника дифузії, столяра. 

Працював на Сумщині будівельником. У травні 2016 року був призваний на строкову військову службу. В подальшому вступив на контрактну службу і з жовтня 2016 року перебував у зоні проведення АТО на сході України, захищаючи її незалежність і територіальну цілісність.  У 2020 році повернувся додому та працював охоронником у ТОВ «Харківецьке».

29 березня 2022  року був мобілізований до лав Збройних сил України та у званні солдата проходив військову службу на Донеччині. Служив на посаді сапера інженерно-саперного відділення інженерної роти.

28 листопада в районі зосередження підрозділу частини у населеному пункті Гнилиця Перша  Куп'янського району Харківської області в результаті вибуху під час обстеження будівлі на наявність вибухових предметів  отримав численні поранення, несумісні з життям. Помер при транспортуванні у лікарню.

Поховали воїна 30 листопада 2022 року на кладовищі у селі Старий Хутір.

У загиблого залишилися батьки, син, брат і три сестри.

 

Інші статті

Всі статті