У ЛОХВИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВПО ОТРИМАЛИ ЧЕРГОВУ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

  • 497

Протягом 26–28 грудня 2022 року на території населених пунктів Лохвицької громади тривала роздача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Цього разу це були продуктові набори, отримані Лохвицькою міською радою від штабів гуманітарної допомоги Полтавської обласної військової адміністрації, наданих за умовами Всесвітньої Продовольчої Програми ООН в Україні.

Макарони, цукор, молоко згущене, олія, печиво зоологічне, консерва яловичина, кава – саме з такого переліку продуктів складалися дорослі і дитячі набори, призначені для роздачі. 

За три дні ВПО, які проживають на території Лохвицької громади, отримали 1262  продуктових набори. 512 з них були роздані працівниками виконавчого комітету Лохвицької міської ради в Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб у м. Лохвиця. ВПО, які мешкають у селах, отримували продуктові набори у 12 старостатах громади.

Також у селах переселенці отримали гігієнічні набори від Полтавської обласної організації Товариства Червоного України. ВПО, які наразі проживають у м. Лохвиця, отримають відповідні набори у січні 2023 року.